Ψηφιακή σύμβαση αναπληρωτών -οδηγός βήμα-βήμα

 


Πληροφορίες για αναπληρωτές -ψηφιακή σύμβαση:

Α) Στο γραπτό μήυμα της πρόσληψης θα γράφει ποαι ημερομηνία πρέπει να μπουν οι αναπληρωτές  ΟΠΣΥΔ για να δηλώσουν  σχολικές μονάδες. 

Β) Μετά από την δήλωση σχολικών μονάδων στο ΟΠΣΥΔ οι  αναπληρωτές θα περιμένουν να λάβουν νέο γραπτό μήνυμα που θα γράφει τη σχολική μονάδα που τοποθετήσης .

Γ) Από εκεί και ύστερα  παρουσιάζονται στη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν για ανάληψη υπηρεσίας.Εκεί καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός από προϋπηρεσίες δημοσίου που υπάρχουν ήδη στο οπσυδ).

Δ. Το κάθε σχολείο δηλώνει στο Myschool την ανάληψη υπηρεσίας των  αναπληρωτών .

Ζ)Οι αναπληρωτές μετά από  τη σύναψη ψηφιακής σύμβασης εργασίας, μπαίνουν στην εφαρμογή "αναπληρωτές"    ΕΔΩ 

με τα στοιχεία ταυτοποίησης  (taxisnet). Συμπληρώνουν όποια στοιχεία είναι απαραίτητα  και αποδέχονται ψηφιακά τη σύμβαση εργασίας .Από εκεί και πέρα  υπάρχει και  δυνατότητα για  αντίγραφο της σύμβασης εργασίας σε  pdf.  

 β. Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται απευθείας στις παρακάτω δομές ή σχολικές μονάδες

Οι Αναπληρωτές αυτοί γνωρίζουν με την ανακοίνωση της πρόσληψής τους τη δομή ή τη σχολική μονάδα στην οποία πρέπει να παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν αναπληρωτές που προσλαμβάνονται σε:
• Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για απασχόληση στο ΚΕΔΑΣΥ
• Καλλιτεχνικά Σχολεία
• Μουσικά Σχολεία
• Τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων (ΣΔΣΤΕ)
• Ειδικά Καταστήματα Κράτησης Νέων (ΕΚΚΝ)

Βήμα 1- Ανάληψη υπηρεσίας
Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, δηλαδή από την 1/9/2021 έως και τις 3/9/2021 στη δομή ή σχολική μονάδα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Βήμα 2- Σύναψη σύμβασης
Με την κατάθεση των δικαιολογητικών οι αναπληρωτές υπογράφουν έντυπη σύμβαση κατόπιν συνεννόησης με την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή το Διοικητικό Συμβούλιο (ΣΔΣΤΕ).

Στη συγκεκριμένη φάση του έργου, οι αναπληρωτές της κατηγορίας αυτής, δεν θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

 γ. Αναπληρωτές ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 (Ψυχολόγοι) και ΠΕ30 (Κοινωνικοί Λειτουργοί) που προσλαμβάνονται σε Σχολικό Δίκτυο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των ΚΕΔΑΣΥ

Οι αναπληρωτές αυτοί θα πρέπει να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των οικείων Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) προκειμένου να λάβουν περισσότερες οδηγίες και να ενημερωθούν για τη διαδικασία δήλωσης σχολικών μονάδων και τη διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας.

Οι αναπληρωτές μπορούν να παρουσιαστούν είτε στην έδρα του ΣΔΕΥ που θα έχουν τοποθετηθεί, είτε στο ΚΕΔΑΣΥ, ανάλογα με τις οδηγίες της ΠΔΕ.

Στη συγκεκριμένη φάση του έργου, οι αναπληρωτές της κατηγορίας αυτής, δεν θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή σύναψης ψηφιακής σύμβασης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις