Λύθηκε το θέμα με τις υπερωρίες αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2017-2018 σε ολιγοθέσια .

Το υπουργείο(επιτέλους) έστειλε 17 Ιουλίου 2018 έγγραφο με το οποίο δίνει οδηγίες στις διευθύνσεις να πληρώσουν τις υπερωρίες με βάση τον νόμο 4354.
Το έγγραφο που στάλθηκε από την προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης εκπαιδευτικού προσωπικού Μαρία Δόκου, στην Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου και αφορά την αποζημίωση των υπερωριών των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Υπήρξαν αλλεπάλληλα ερωτήματα (με πρώτο αυτό της 27ης Δεκεμβρίου 2017) από την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου αλλά καταληκτική ήταν η συνάντηση των μελών του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου με την Δ/ντρια Εκπ/σης Σάμου , όπου υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του συλλόγου Αρχοντούλη Ιωάννη  με την προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης εκπαιδευτικού προσωπικού κας Μαρίας Δόκου.

Σ εκείνο το τηλεφώνημα η κα Δόκου δεσμεύτηκε να απαντήσει στην Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Σάμου και ουσιαστικά να δώσει την εντολή να πληρωθούν οι υπερωρίες των εκπαιδευτικών από τον τακτικό προυπολογισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να τελειώσει αυτό το σοβαρό θέμα 
-Δ/ντρια Εκπ/σης Σάμου
-Νίκο Κατσιγιάννη γραμματέα του συλλόγου στη Σάμο
-τον Λάμπρο Σιδερά αναπληρωτή δάσκαλο
 τους συλλόγους αναπληρωτών ΠΑΣΑΔ και ΠΣΑΕΠ
-μέλη του συλλόγου στην Αιτωλοακαρνανία     ΠΗΓΗ
  
 
Τέλος να σημειώσω οτι το συγκεκριμένο θέμα αναδείχτηκε και βγήκε στην δημοσιότητα απο τον Νοέμβριο του 2017 με άρθρο που ανέβηκε στην ενημερωτική σελίδα alfavita. Δείτε ΕΔΩ .



 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις